Standbouw

Wilt u een onderscheidende beursstand laten maken of een beursstand huren? En wordt u het liefst van het begin tot het einde ontzorgd? Dan bent u bij NL EXPO aan het juiste adres! Wij zijn namelijk zeer ervaren in de ontwikkeling en realisatie van unieke standbouwoplossingen.

Ons specialisme is het bieden van oplossingen voor beurspresentaties, maatwerk standbouw en standbouwsystemen. Met deze systemen bouwen wij beursstands die u kunt huren of kopen. Regelmatige inzet van zo’n stand, eenmalig gebruik, zelfbouw… de mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een onderscheidende en opvallende maatwerk beursstand die wij op locatie voor u bouwen.

Wij ontzorgen onze klanten volledig bij hun standbouwprojecten en creëren zo succes. Samen met onze jarenlange ervaring heeft dat geresulteerd in een zeer uitgebreid portfolio van vaste klanten. Deze klanten zijn zonder uitzondering zo tevreden dat wij keer op keer mogen terugkeren voor de realisatie van nieuwe presentatieprojecten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van standbouw? Of wilt u direct een stand

Waarom NLEXPO?

3D Ontwerp

Op- en Afbouw

Volledige Ontzorging

15 Jaar Ervaring

100% Klanttevredenheid

Wij zijn trots om o. a. voor de volgende bedrijven te mogen werken:

 VRAGEN? BEL: 085 7500 401 of E-MAIL: INFO@NLEXPO.NL

Wij staan in de startblokken om te beginnen aan uw Standbouw project!

Website by Webroots