Over NL EXPO

NL EXPO voelt zich nooit te groot of te klein voor een samenwerking! Onze klanten bestaan uit grote internationale organisaties, landelijke bedrijven en lokale spelers in uiteenlopende branches. Iedere klant is voor ons van groot belang en telt even veel mee.

De klant centraal stellen, U dus, is bij ons geen loze kreet maar werkelijkheid. Uw uiteindelijke presentatie beleving is de waarde die wij toevoegen!

Reeds jarenlange ervaring hebben wij opgedaan in  het ontwikkelen en uitvoeren van maatwerk presentatieoplossingen als beurssstands, mobiele presentatiemiddelen, pop-up stores en geveldoeken. Het is onze missie om ook uw organisatie met deze middelen en maatwerk oplossingen op een professionele en onderscheidende wijze te ontzorgen.

 Onze dienstverlening richt zich op diverse productgroepen als: standbouw, mobiele presentatiemiddelen, projectinrichting en geveldoeken.

In de samenwerking met u laten wij ons niet standaard leiden door het denken in bestaande producten en oplossingen.  Wij gaan vanuit het hart/DNA van uw organisatie met u samen werken aan de beste oplossing voor uw presentatievraagstuk. Wat wij vervolgens voor u bedenken en ontwerpen is ook daadwerkelijk realistisch uitvoerbaar en praktisch, want daar houden wij van.

De producten die wij leveren zijn in de basis generiek, de oplossing die wij hiermee voor u maken is altijd specifiek en maatwerk met aandacht voor uw doelstellingen.

NL EXPO heeft een eigen ontwerp afdeling, deze ontwerp afdeling biedt de mogelijkheid om tot de meest creatieve en effectieve oplossing te komen en u te voorzien van een overtuigende presentatie.  Uiteraard werken wij op onze ontwerp afdeling met ontwerpers en designers die ook veel ervaring hebben in standbouw en presentatieoplossingen. Dit alles om u ook vanuit onze ontwerpafdeling volledig te ontzorgen. Indien gewenst werken onze ontwerpers nauw samen met uw eigen creatieve afdeling, alles is mogelijk samen gaan we voor de beste oplossing.

 Uw succes is immers ook ons succes!

Over Ons

NL EXPO is opgericht door Jerry Richartz. Hij heeft jarenlange ervaring in velerlei standbouw en mobiele presentatie toepassingen. Jerry is gedreven om voor de beste resultaten te gaan. In eerste instantie het beste resultaat voor uw presentatiedoelstelling. Hij ontzorgt en realiseert dat de verwachting overtroffen wordt. Dit creeert lange termijn samenwerkingen met zijn klanten en relaties, daar wordt ook NL Expo beter van een win-win dus!

Neem gerust contact op mij ik help u graag! 06 51 75 07 13

Bij NL Expo werken verschillende collega’s die primair werken aan het ontzorgen van onze klanten, dat staat echt op nummer één. Daarnaast zijn het ervaren collega’s die absoluut van toegevoegde waarde zijn in de totstandkoming van de beste oplossing voor u. Creatief maatwerk iedere keer weer een uitdaging die ons blijft enthousiasmeren.

Wij werken voor o.a. Lotto, Croda, Ordina, Olympus, Staatsloterij, Astralift, Vesting en de Kerkomroep

jerry

De volgende bedrijven gingen u al voor:

Website by Webroots