Partners

NL EXPO vindt dat focus het belangrijkste element is voor goed ondernemen. Dat geldt voor de doelgroep, de producten, de diensten en de partners. Daarom hebben wij een selecte groep partners en merken waar wij mee samenwerken en waar wij de focus op leggen. Op deze wijze zijn wij altijd zeker zijn van de juiste look & feel, kwaliteit en service.

Naast de conventionele houtbouw stands, is NL EXPO gespecialiseerd in modulaire stands. Dat betekent dat u eenmalig een aantal frames koopt (of huurt) en dat dit steeds weer te gebruiken is, eventueel met andere decoratiepanelen. Dit doen wij uitsluitend met beMatrix waar wij officieel distributeur van zijn. Dit Belgische product heeft een gebruiksvriendelijk en zeer flexibel systeem van frames ontwikkeld die in allerlei manieren aan elkaar te koppelen zijn.

PromoDek is een eenvoudig te gebruiken modulair vloer systeem. Hiermee leggen wij een vloer in enkele minuten! Wij voegen hier uw huisstijl en logo aan toe zodat dit een unieke look en feel creëert op een verhoogde vloer die bij uw bedrijf past. Bij het onderdeel beursmateriaal treft u de instructie video aan.

Website by Webroots