Over NL EXPO

NL EXPO gelooft dat uw presentatie pas volledig tot zijn recht komt als het vertrekpunt daarvan gevormd wordt door het DNA van uw organisatie. Bovendien zijn we er van overtuigd dat het mogelijk is om u bij de ontwikkeling, productie en bouw van uw presentatieoplossingen volledig te ontzorgen.

Wij stellen de klant centraal. Inderdaad, bij veel bedrijven is dat ondertussen een loze kreet geworden. Maar bij ons is het écht zo. Of u nou een grote internationale organisatie bent, landelijk opereert of een lokale speler bent, wij verdiepen ons graag in uw merk en uw doelstellingen. Samen met u werken we aan de beste oplossing voor uw presentatievraagstukken. Bij de uitvoering daarvan stellen we alles in het werk om u te ontzorgen. Daarbij zetten we al onze ervaring in. En ervaring hebben we! Al jaren ontwikkelen we met ons team van professionals maatwerk presentatieoplossingen als beursstands, mobiele presentatiemiddelen en geveldoeken.

De producten die wij leveren zijn in de basis generiek. De oplossing die wij hiermee voor u vormgeven is echter altijd specifiek voor u op maat gemaakt.

NL EXPO heeft een eigen ontwerpafdeling. Hier werken creatieve designers aan effectieve oplossingen voor een overtuigende presentatie. Hun ontwerpen zijn origineel, praktisch en realistisch. Zij kunnen zelfstandig aan de slag of nauw  samenwerken met uw eigen creatieve afdeling. Alles is mogelijk. Samen gaan we voor de beste oplossing. Uw succes is immers ook ons succes!

Over Ons

Jerry en het team

NL EXPO is opgericht door Jerry Richartz. Jerry beschikt over een schat aan ervaring in het ontwerp en de productie van standbouw en mobiele presentatietoepassingen. Samen met u bekijkt hij de doelstellingen. Vervolgens ontzorgt hij u volledig bij de ontwikkeling en de productie van al uw presentatieoplossingen. Zo ontstaat het optimale resultaat. Geen wonder dat Jerry met de meeste van zijn klanten al jaren samenwerkt. Of zoals hij zelf zegt:

“Ik ga voor een win-win situatie op korte én lange termijn. Altijd!
Bel mij gerust op +316 51 750 713. Ik help u graag verder!”

Jerry is ons gezicht, maar hij doet het natuurlijk niet alleen. Bij NL EXPO werkt een team van betrokken collega’s  elke dag keihard aan het realiseren van maatwerkoplossingen. Daarbij staat het ontzorgen van onze klanten echt op nummer één. Het zijn ervaren professionals die ieder toegevoegde waarde leveren bij de totstandkoming van de beste oplossing voor uw vraagstuk. Creatief maatwerk… het is een uitdaging waar wij steeds weer enthousiast van worden.

jerry

De volgende bedrijven gingen u al voor:

Website by Webroots