Mobiel presenteren

Op beurzen en congressen eenvoudig en snel een onvergetelijke indruk maken? Dan is de mobiele beurswand een uitkomst. Ons overzichtelijke assortiment beurswanden geeft meerdere meerdere modellen en maten weer afgestemd op de huidige vraag in de markt. De lichtgewicht systeemconstructies van de beurswanden zorgt voor gemak tijdens transport, maar ook voor een eenvoudige opbouw van de beurswand. Nadat de beurswand staat brengt u eenvoudig de full colour prints aan. Binnen 10 minuten heb je een professionele beurswand staan!

Onze beurswanden zijn voorzien van full colour textiel of krasvast gelamineerde magnetische banen. Al onze beurswanden zijn daarom de juiste oplossing voor iedere beurs afgestemd op uw wensen. NL EXPO staat garant voor de juiste kwaliteit en service voor iedere beurswand.

Slimme Beurswand systemen

Beurswanden met magnetische banen zijn en blijven populair, deze wanden staan garant voor een professionele uitstraling en zorgen voor gemak bij de montage. Bij onze beurswanden met bedrukte banen worden de bedrukte banen met magneten bevestigd. Deze banen kun je gemakkelijk stuk voor stuk los halen, oprollen en voor transport in de koffer plaatsen. Alle beurswanden worden voor optimaal gemak verpakt in een tas, trolley of rolkoffer, afhankelijk van welke uitvoering u kiest. Bij de rollkoffer kunnen we de koffer dmv een full colour print en topblad ombouwen naar statafel!
Een nieuwe succesvolle beurswand zijn onze Sleeve beurswanden. Deze wanden zijn voorzien van een full colour geprint doek die als een zogenaamde hoeslaken om het frame heen gaat en wordt dicht geritst. Door deze manier zijn er geen naden in de print en staat deze super strak. Tevens is het mogelijk om het full colour doek dubbelzijdig te laten printen. Met deze keuze kunt u de wand uitstekend vrijstaand in de ruimte plaatsen.
Wanneer u meer informatie wenst komen wij graag bij u langs zodat we samen kunnen kijken welke beurswand het best bij uw vraag voldoet.

Bel vrijblijvend ons op 088-7500 401, we komen graag langs!

Waarom NLEXPO?

3D Ontwerp

Op- en Afbouw

Volledige Ontzorging

15 Jaar Ervaring

100% Klanttevredenheid

Wij zijn trots om o. a. voor de volgende bedrijven te mogen werken:

 VRAGEN? BEL: 085 7500 401 of E-MAIL: INFO@NLEXPO.NL

Wij staan in de startblokken om te beginnen aan uw Mobiel Presenteren project!

Website by Webroots