Stand ontwerp

Het ontwerp van uw stand is essentieel. Het draagt uw identiteit uit en dient van bijdrage te zijn in de realisatie van uw doelstellingen. Wij luisteren naar al uw wensen en kijken naar de omstandigheden zodat we met elkaar tot een zeer succesvol standontwerp zullen komen. Hierin zijn wij al jarenlang ervaren, dus u bent in goede handen bij NL EXPO.

Wij zijn zeer ervaren in de ontwikkeling en realisatie van unieke standbouw oplossingen. Wilt u een onderscheidende beursstand laten maken of een beursstand huren, en wordt u het liefst van het begin tot het einde ontzorgd? Dan bent u bij NL EXPO aan het juiste adres!

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van verschillende oplossingen voor beurspresentaties, maatwerk standbouw en standbouwsystemen. Met deze standbouw systemen bouwen wij bijvoorbeeld beursstands die u kunt huren of koopt, voor regelmatige inzet of eenmalig gebruik, het is allemaal mogelijk zelfs zelfbouw is een optie. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een onderscheidende en opvallende maatwerk beursstand die wij op locatie voor u bouwen. Uw bedrijf hiermee totaal ontzorgen is ons specialisme.

Onze jarenlange ervaring en gerealiseerde succesvolle standbouwprojecten hebben geresulteerd in een zeer uitgebreide portfolio met vaste en blije klanten waar wij beursstands voor hebben mogen realiseren. Deze klanten zijn zonder uitzondering zo tevreden dat wij keer op keer mogen terugkeren voor de realisatie van nieuwe presentatie projecten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van standbouw? Of wilt u direct een stand ontwerp ontvangen? Dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij plannen graag een afspraak met u in, laten we beginnen met een kennismaking.

Waarom NLEXPO?

3D Ontwerp

Op- en Afbouw

Volledige Ontzorging

15 Jaar Ervaring

100% Klanttevredenheid

De volgende bedrijven gingen u al voor:

 VRAGEN? BEL: 085 7500 401 of E-MAIL: INFO@NLEXPO.NL

Wij staan in de startblokken om te beginnen aan uw Standbouw project!

Website by Webroots