Standbouw offerte

Op zoek naar een eerlijke offerte voor uw stand? Wij luisteren naar al uw wensen en bekijken de omstandigheden zodat we met elkaar tot een zeer succesvol standontwerp zullen komen. Hierin zijn wij al jarenlang ervaren, dus u bent in goede handen bij NL EXPO.

Wij zijn zeer ervaren in de ontwikkeling en realisatie van unieke standbouw oplossingen. Wilt u een onderscheidende beursstand laten maken of een beursstand huren, en wordt u het liefst van het begin tot het einde ontzorgd? Dan bent u bij NL EXPO aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van verschillende oplossingen voor beurspresentaties, maatwerk standbouw en standbouwsystemen. Met deze standbouw systemen bouwen wij bijvoorbeeld beursstands die u kunt huren of koopt, voor regelmatige inzet of eenmalig gebruik, het is allemaal mogelijk zelfs zelfbouw is een optie. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een onderscheidende en opvallende maatwerk beursstand die wij op locatie voor u bouwen. Uw bedrijf hiermee totaal ontzorgen is ons specialisme.

Onze jarenlange ervaring en gerealiseerde succesvolle standbouwprojecten hebben geresulteerd in een zeer uitgebreide portfolio met vaste en blije klanten waar wij beursstands voor hebben mogen realiseren. Deze klanten zijn zonder uitzondering zo tevreden dat wij keer op keer mogen terugkeren voor de realisatie van nieuwe presentatie projecten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van standbouw? Of wilt u direct een stand ontwerp ontvangen? Dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij plannen graag een afspraak met u in, laten we beginnen met een kennismaking.

Waarom NLEXPO?

Ontwerp & Bouw

Transport Service

Op- en Afbouw

15 Jaar Ervaring

Service gericht

Ervaringen met NLEXPO:

Blue B.
‘I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, pulvinar dapibus leo.’

Lion B.V
‘I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, pulvinar dapibus leo.’

 VRAGEN? BEL: 085 7500 401 of E-MAIL: INFO@NLEXPO.NL

Wij staan in de startblokken om te beginnen aan uw Standbouw project!

Website by Webroots